Werken bij RG Sports

Vacatures voor tennistrainers met ambitie
Help jij ons de tennissport naar een hoger plan te tillen? We zoeken betrokken trainers met ambitie die RG sports komen versterken. Professionele trainers die gedreven zijn en volledig gaan voor een nóg betere prestatie van hun pupil.
RG sports is een serieuze partij in de tenniswereld. We trainen 2500 leden van veertien verenigingen in Midden-Nederland, maar we willen verder. Dat kan alleen met de juiste mensen, trainers met ambitie zoals jij, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Tennistrainers gezocht
Wat kun je van ons verwachten? Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris en een prima pensioen. Aantrekkelijker nog is de ruimte die je krijgt om je passie voor de sport verder uit te bouwen. We bieden je de juiste opleidingen en mogelijkheden om te groeien in één van de mooiste sporten die er bestaat.

Doorgroeien
Je bent bij RG sports meer dan trainer alleen. Bij ons sta je niet alleen op de tennisbaan maar bouw je mee aan een succesvol jong bedrijf waarbinnen tennis een andere dimensie heeft. Als trainer maak je deel uit van het RG sports-team waarin je meedenkt, adviseert en je verantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die je traint. Doorgroeien naar selectietrainer of hoofdtrainer+ met organisatorische kwaliteiten? Ook dat kan.

Stage
We zijn een erkend leerbedrijf, dus stagiaires krijgen bij ons een gedegen opleiding. Neem een kijkje in de keuken van een sportonderneming. Wil je graag het trainersvak in of wil je je op een ander gebied in de sportwereld bekwamen, neem dan contact met ons op.

Vacatures
Bijgevoegd het document voor de vacature

- A/B-trainer (parttime)
- A-trainer (fulltime)

 
Contact
Spreekt bovenstaande visie en werkwijze je aan? En wil je graag een keer vrijblijvend kennismaken of is een vacature voor jou interessant, bel dan met 085-0653183 of stuur ons een e-mail op info@rgsports.nl.

CV versturen
Heb je graag dat we je op de hoogte brengen als we een vacture hebben die op jouw wensen aansluit, dan kun je bijgaand je CV achterlaten:
(je CV bewaren we 1 jaar, daarna zullen we deze verwijderen)

 

Stuur ons uw CV en motivatie:

* Velden met een * zijn verplicht