UTV Kromme Rijn (Utrecht) RG Sports

Tennisles lopende een lescyclus
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen gedurende een lescyclus. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Wim-Jaap van der Wiel. Voor de contactgegevens van Wim-Jaap van der Wiel zie onderaan deze pagina.

Inschrijven voor Lescyclus 1 (4 januari 2021 - 4 april 2021) is geopend!
Het is mogelijk om in te schrijven voor de tennistrainingen in Lescyclus 1 van 2021. Wees er s.v.p. snel bij zodat we zo veel als mogelijk rekening kunnen houden met je voorkeuren. De inschrijving sluit op 11 december 2020.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Hierna volgt het overzicht met inschrijfmogelijkheden voor senioren. Voor het overzicht inzake junioren scroll s.v.p. naar beneden.

Senioren
In onderonderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

 

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Wim-Jaap van der Wiel. Wim Jaap is bereikbaar via wim-jaap.vanderwiel@rgsports.nl.

Voor de lesvoorwaarden die van toepassing zijn in de situatie van UTV Kromme Rijn, klik hier

Voor informatie over UTV Kromme Rijn en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij UTV Kromme Rijn moet u lid zijn van de vereniging.