TV Poseidon (Lelystad) RG Sports

Tennisles lopende het seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Jeffrey is bereikbaar onder telefoonnummer 06 2616 4319 of via de mail: jeffrey.loa@rgsports.nl.

De inschrijving voor de zomer 2020 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van 30 maart. De inschrijving sluit op 8 maart: We beginnen op 9 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 8 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
RG sports organiseert samen met TV Poseidon de tennistrainingen. Uitgangspunt is het zogenaamde 'flextennis'. Dit houdt in dat junioren op basis van een rooster meerdere keren in de week kunnen trainen in hun eigen 'kleur'.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Inzake de 'Startersgroep' voor senioren kunt u meer informatie vinden in de flyer, waarvoor u hier de link aantreft.
Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Voor meer informatie, neem contact op met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Jeffrey is bereikbaar onder telefoonnummer 06 2616 4319 of via de mail: jeffrey.loa@rgsports.nl

Voor meer informatie over TV Poseidon en lidmaatschap, klik hier.

Om te kunnen trainen bij TV Poseidon is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.