TV Nederhorst (Nederhorst den Berg) RG Sports

Tennisles gedurende het lopende seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen tijdens het lopende seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Voor de contactgegevens van Jeffrey zie onderaan deze pagina.

De inschrijving voor het winterzeizoen 2020-2021 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 19 oktober 2020 en beslaat 16 trainingsweken. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 11 oktober aanstaande. We beginnen op 12 oktober met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 11 oktober in.

De meest gangbare trainingsvormen hebben we opgenomen. Het is voor senioren mogelijk om ook te kiezen voor tennisles overdag tegen gunstigere condities.

Voor wensen die afwijken van deze trainingsvormen - zoals bijvoorbeeld een kortere reeks van lessen in een andere groepsgrootte - willen wij u vragen om contact op te nemen met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Zie voor de contactinformatie onderaan deze pagina.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met RG sports. Wij zijn bereikbaar via info@rgsports.nl.

Voor meer informatie over TV Nederhorst en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Nederhorst is het in de zomerperiode voor junioren en senioren verplicht om lid te zijn van de vereniging. In de winterperiode is deze verplichting er alleen voor junioren, want de vereniging stelt de hal tegen een zeer gereduceerd tarief ter beschikking. In de winterperiode is er voor de senioren geen verplichting om lid te zijn.