TV Eemnes (Eemnes) RG Sports

Inschrijven winter 2019 - 2020
Inschrijving sluit op 29 september: We beginnen op 30 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 29 september in.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren. Deelname aan de selectietraining is op uitnodiging van TV Eemnes.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Rode en Oranje junioren die deel uitmaken van de selectie krijgen een korting van 50% op een les in een groep van 5 tot 6 junioren. Groene en Gele junioren die deel uitmaken van de selectie krijgen een korting van 50% op de les in de groep van 4 junioren. De korting is verwerkt in de lesgelden zoals hierboven weergegeven.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met de hoofdtrainer, Yannick Roersma, via yannick.roersma@rgsports.nl.

Voor meer informatie over TV Eemnes en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Eemnes is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.