TV Eemnes (Eemnes) RG Sports

Tennisles gedurende het resterende deel van het winterseizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen gedurende dit winterseizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Yannick Roersma. Voor de contactgegevens van Yannick Roersma zie onderaan deze pagina.

De inschrijving voor de zomer 2021 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van 29 maart 2021. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 15 maart 2021. We beginnen hierna met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 15 maart in.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen op dit moment brengen mee dat senioren maximaal met 2 personen op een tennisbaan mogen staan. Voor een groep van 4 senioren is dit op te lossen door 2 tennisbanen te benutten. In andere situaties of bij wijzigingen in regels zal de trainer in overleg treden met de deelnemers aan de lesgroep.

Junioren
Junioren hoeven zich niet langer in te schrijven voor tennisles bij TV Eemnes. TV Eemnes start met ingang van het zomerseizoen 2021 met 'Alles-in-1' tennis. Voortaan maken de kosten voor tennisles deel uit van de contributie die verschuldigd is aan TV Eemnes. Inbegrepen is tweemaal in de week 60 minuten tennisles; voor Rode junioren is dit tweemaal in de week 45 minuten. In geval van eventuele vragen kunt u contact opnemen met Laura Kouwenhoven, voorzitter van de jeugdcommissie van TV Eemnes.

Het is mogelijk om aanvullend extra tennisles af te nemen. Schrijf hiertoe op de gebruikelijke wijze in via onderstaande link. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd en zullen in overleg treden indien de gewenste indeling niet zonder meer mogelijk is.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met de hoofdtrainer, Yannick Roersma, via yannick.roersma@rgsports.nl.

Voor meer informatie over TV Eemnes en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Eemnes is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.