TV De Punt (Zeewolde) RG Sports

Tennisles gedurende het lopende seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen tijdens het lopende seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda is bereikbaar onder telefoonnummer 06 5430 8037 of via de mail: linda.bakker@rgsports.nl.

De inschrijving voor het winterzeizoen 2020-2021 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 26 oktober 2020 en beslaat 16 trainingsweken. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 16 oktober aanstaande. We beginnen op 17 oktober met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 16 oktober in.

De meest gangbare trainingsvormen hebben we opgenomen. Voor wensen die afwijken van deze trainingsvormen - zoals bijvoorbeeld een kortere reeks van lessen in een andere groepsgrootte - willen wij u vragen om contact op te nemen met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Zie voor de contactinformatie onderaan deze pagina.

Het is mogelijk om op alle dagen van de week tennisles te nemen, ook op de zondag. Neem voor de mogelijkheden s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. Wij kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd. De inschrijvingsbevestiging is dan ook geen garantie hiervoor.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.


Vragen? Neem s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06 5430 8037 of via de mail: linda.bakker@rgsports.nl. 

Voor informatie over TV De Punt en lidmaatschap, klik hier.

Om te kunnen trainen bij TV De Punt moet u lid zijn van de vereniging.