TC 't Laer (Laren) RG Sports

Inschrijven winter 2019-2020
De tennislessen starten in de week van 18 november. Inschrijving sluit op 27 oktober: We beginnen hierna met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan s.v.p. uiterlijk op 27 oktober in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

De tennislessen worden zowel indoor als outdoor aangeboden. De outdoor locatie is SV Laren '99. Voor de indoor lessen wordt gebruik gemaakt van de accomodaties van Tennishal Sprokkelenburg en Tennis & Squash Centrum Blaricum.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren..

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Maarten van Galen Last. Maarten is te bereiken via: maarten.vangalenlast@rgsports.nl. U kunt uw vraag ook telefonisch stellen via nummer: 085 1305 740.

Voor meer informatie over TC 't Laer en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TC 't Laer is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.