TC Bosheim (Bussum) RG Sports

Tennisles lopende het seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Joop van Kooij. Voor de contactgegevens van Joop van Kooij zie onderaan deze pagina.

Inschrijving voor de zomer 2020 is geopend!
Het is mogelijk om in te schrijven voor de tennistrainingen in het zomerseizoen 2020. Wees er s.v.p. snel bij zodat we zo veel als mogelijk rekening kunnen houden met je voorkeuren. De inschrijftermijn sluit op 16 februari 2020.

Inschrijven zomer 2020: Junioren
RG sports organiseert samen met TC Bosheim de tennistrainingen voor de junioren (beginnende, gevorderde en wedstrijdspelers). Hieronder kun je klikken op de trainingsvorm die je voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Als een indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven trainingsvorm wordt gerealiseerd.

Deelname aan de selectietraining is op uitnodiging van TC Bosheim. De selectieleden hebben van TC Bosheim een bericht gehad met een toelichting inzake het trainingsprogramma en de kosten hiervoor.

* Het weergegeven lesgeld voor de trainingsvormen voor de selectieleden is indicatief. De sponsoring door TC Bosheim ter waarde van 20% is verwerkt in het weergegeven lesgeld. Zie ook het bericht van TC Bosheim met de toelichting inzake het trainingsprogramma voor de selectieleden en de kosten hiervan.

Inschrijven zomer 2020: Senioren

In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Dubbelklik op de gewenste lesvorm om in te schrijven. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Bovenstaande tarieven voor tennisles zijn de tarieven inclusief BTW. 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor - en ook voor eventuele andere vragen - contact op met hoofdtrainer Joop van Kooij via joop.vankooij@rgsports.nl.

Voor meer informatie over TC Bosheim, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TC Bosheim is het verplicht om lid te zijn van de vereniging