Phonosmash (Baarn) RG Sports

Tennisles lopende het seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Frank Sommandas. Voor de contactgegevens van Frank Sommandas zie onderaan deze pagina.

De inschrijving voor de zomer van 2020 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van 30 maart 2020. De inschrijving sluit op 19 maart: We zijn begonnen met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan zo snel mogelijk in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Frank Sommandas. Frank is bereikbaar via frank.sommandas@rgsports.nl.

Voor meer informatie over Phonosmash en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij Phonosmash is het verplicht om lid te zijn van de vereniging. Klik op onderstaande link om in te schrijven als lid bij TV Phonosmash:

Inschrijfformulier lidmaatschap Phonosmash