Phonosmash (Baarn) RG Sports

De inschrijving voor het zomerseizoen van 2021 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van 29 maart 2021. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 15 maart 2021. We beginnen hierna met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 15 maart in.

Indien indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellem, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de groepsgrootte waarvoor is ingeschreven wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen op dit moment brengen mee dat senioren van 27 jaar en ouder maximaal met 2 personen op een tennisbaan mogen staan. Voor een groep van 4 senioren is dit op te lossen door 2 tennisbanen te benutten of door (tijdelijk) uit te gaan van 2 opeenvolgende duotrainingen van 30 minuten. In andere situaties of bij wijzigingen in regels zal de trainer in overleg treden met de deelnemers aan de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Frank Sommandas. Frank is bereikbaar via frank.sommandas@rgsports.nl.

Voor meer informatie over Phonosmash en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij Phonosmash is het verplicht om lid te zijn van de vereniging. Klik op onderstaande link om in te schrijven als lid bij TV Phonosmash:

Inschrijfformulier lidmaatschap Phonosmash