LTV Gouwenes (Everdingen) RG Sports

Tennisles lopende het seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, RG sports (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

De inschrijving voor de zomer 2020 is geopend!
In de week van 30 maart start het zomerseizoen. Het is nu mogelijk om in te schrijven. De inschrijving sluit op 8 maart. We beginnen op 9 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 9 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met RG sports. RG sports is bereikbaar via info@rgsports.nl.

Voor informatie over LTV Gouwenes en lidmaatschap, klik hier...