LTV Gouwenes (Everdingen) RG Sports

Info

Welkom bij de tennislessen voor de leden van LTV Gouwenes. Bent u nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over de vereniging en lidmaatschap.

Heeft u al eerder les gehad? Log dan hier in. Na inloggen gaat inschrijven sneller! Bovendien kunt u via "ouderlijk toezicht / wisselen" als ouder uw kinderen inschrijven. Bent u nieuw of vindt u inloggen niet nodig, vul dan gewoon een leeg formulier in.

Tennisles in het resterende deel van het zomerseizoen 2020
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen in het resterende deel van het zomerseizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, RG sports (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

De inschrijving voor de winter 2020-2021 is geopend!
In de week van 26 oktober start het winterseizoen. Het is nu mogelijk om in te schrijven. De inschrijving sluit op 4 oktober. We beginnen op 5 oktober met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 4 oktober in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met onze trainer, Martin van der Weerd. Martin is bereikbaar via martin.vanderweerd@rgsports.nl.