De Gooische Vallei (Hilversum) RG Sports

Tennisles tijdens het winterseizoen 2020-2021
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Mathieu Huisman (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

De inschrijving voor het zomerseizoen 2021 is geopend!
Inschrijving sluit op 15 maart aanstaande. We beginnen op 16 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 15 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen op dit moment brengen mee dat senioren maximaal met 2 personen op een tennisbaan mogen staan. Voor een groep van 4 senioren is dit op te lossen door 2 tennisbanen te benutten of door (tijdelijk) uit te gaan van 2 opeenvolgende duotrainingen van 30 minuten. In andere situaties of bij wijzigingen in regels zal de trainer in overleg treden met de deelnemers aan de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.
 

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Mathieu Huisman. Mathieu Huisman is bereikbaar via mathieu.huisman@rgsports.nl.

Voor informatie over De Gooische Vallei en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij De Gooische Vallei moet u lid zijn van de vereniging.