ARTV Ankeveen (Ankeveen) RG Sports

Tennisles lopende het seizoen
Het zomerseizoen eindigt medio oktober 2020. Het is mogelijk om in de tussentijd (extra) tennisles af te nemen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Jelle van Koutrik (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina). 

De inschrijving voor het winterzeizoen 2020-2021 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 26 oktober 2020 en beslaat 12 trainingsweken. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 18 oktober aanstaande. We beginnen op 19 oktober met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 18 oktober in.

De meest gangbare trainingsvormen hebben we opgenomen. Voor wensen die afwijken van deze trainingsvormen - zoals bijvoorbeeld een kortere reeks van lessen in een andere groepsgrootte - willen wij u vragen om contact op te nemen met de hoofdtrainer, Jelle van Koutrik. Zie voor de contactinformatie onderaan deze pagina.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Jelle van Koutrik. U kunt Jelle bereiken via jelle.vankoutrik@rgsports.nl.

Voor meer informatie over ARTV en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij ARTV is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.