UTV Kromme Rijn (Utrecht) RG Sports

Tennisles lopende een lescyclus
Wil je een extra les of een paar extra lessen, dan is is dit mogelijk gedurende een lescyclus mist het lesrooster het toestaat. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Wim-Jaap van der Wiel. Voor de contactgegevens van Wim-Jaap van der Wiel zie onderaan deze pagina.

Inschrijven voor Lescyclus 3 (13 september 2021 - 24 december 2021) is geopend!
Het is mogelijk om in te schrijven voor de tennistrainingen in Lescyclus 3 van 2021. Wees er s.v.p. snel bij zodat we zo veel als mogelijk rekening kunnen houden met je voorkeuren. De inschrijving sluit op 9 augustus 2021.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Onderstaand volgt eerst het overzicht met inschrijfmogelijkheden voor senioren. Voor het overzicht inzake junioren scroll s.v.p. naar beneden.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Senioren
In onderonderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

 

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Wim-Jaap van der Wiel. Wim Jaap is bereikbaar via wim-jaap.vanderwiel@rgsports.nl.

Voor de lesvoorwaarden die van toepassing zijn in de situatie van UTV Kromme Rijn, klik hier

Voor informatie over UTV Kromme Rijn en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij UTV Kromme Rijn moet u lid zijn van de vereniging.