TV Eemnes (Eemnes) RG Sports

Tennisles gedurende het resterende deel van het zomerseizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen gedurende dit zomerseizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Yannick Roersma. Voor de contactgegevens van Yannick Roersma zie onderaan deze pagina.

De inschrijving voor het winterseizoen 2022-2023 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 14 november 2022. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 16 oktober 2022. We beginnen hierna met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 16 oktober in.

Corona
We weten niet of 'Corona' tot nieuwe beperkende maatregelen kan leiden. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Junioren hoeven zich niet langer in te schrijven voor tennisles bij TV Eemnes. TV Eemnes is met ingang van het zomerseizoen 2021 gestart met 'Alles-in-1' tennis. Voortaan maken de kosten voor tennisles deel uit van de contributie die verschuldigd is aan TV Eemnes. Inbegrepen is tweemaal in de week 60 minuten tennisles; voor Rode junioren is dit tweemaal in de week 45 minuten. De junioren worden 'op kleur' ingedeeld o.b.v. een lesrooster, waarbij zo veel als mogelijk rekening wordt gehouden met beschikbaarheid en niveau-verschillen. Dit lesrooster kan indien nodig een paar maal per jaar worden aangepast. In geval van eventuele vragen kunt u contact opnemen met Laura Kouwenhoven, voorzitter van de jeugdcommissie van TV Eemnes.

Het is mogelijk om aanvullend extra tennisles af te nemen. Maak hiervoor uw eventuele belangstelling kenbaar door een mail te sturen aan Yannick Roersma. Voor de contactgegevens van Yannick Roersma zie onderaan deze pagina.

 

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met de hoofdtrainer, Yannick Roersma, via yannick.roersma@rgsports.nl.

Voor meer informatie over TV Eemnes en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Eemnes is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.