TV De Punt (Zeewolde) RG Sports

Tennisles tijdens het winterseizoen 2021-2022
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen in het resterende deel van het huidige seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

De inschrijving voor het zomerseizoen 2022 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van maandag 4 april. De inschrijvingstermijn sluit op 24 maart aanstaande. We beginnen op 25 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 24 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. Wij kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd. De inschrijvingsbevestiging is dan ook geen garantie hiervoor.

Het is mogelijk om op alle dagen van de week tennisles te nemen, ook op de zondag. Neem voor de mogelijkheden s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 


Vragen? Neem s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 06 5430 8037 of via de mail: linda.bakker@rgsports.nl. 

Voor informatie over TV De Punt en lidmaatschap, klik hier.

Om te kunnen trainen bij TV De Punt moet u lid zijn van de vereniging.