Phonosmash (Baarn) RG Sports

De inschrijving voor de zomer van 2022 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van 4 april 2022. De inschrijving hiervoor is geopend en sluit op 13 maart 2022. We beginnen hierna met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 13 maart in.

We bieden de mogelijkheid voor tennisles aan op de donderdag en vrijdag en daarnaast op de woensdag in de middag en de zaterdag in de ochtend. Mocht u andere wensen hebben, dan zullen we pogen een oplossing hiervoor te vinden. Neem dan s.v.p. contact op met Maarten Slob. Zie voor zijn contactgegevens onderaan deze pagina.

Indien indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellem, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de groepsgrootte waarvoor is ingeschreven wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Maarten Slob. Maarten is bereikbaar telefonisch via 06 5359 3731 of per mail via maarten.slob@rgsports.nl.

Voor meer informatie over Phonosmash en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij Phonosmash is het verplicht om lid te zijn van de vereniging. Klik op onderstaande link om in te schrijven als lid bij TV Phonosmash:

Inschrijfformulier lidmaatschap Phonosmash