LTV Gouwenes (Everdingen) RG Sports

Info
Welkom op de informatiepagina over de tennislessen voor de leden van LTV Gouwenes. Bent u nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over de vereniging en lidmaatschap.

Heeft u al eerder les gehad? Log dan hier in. Na inloggen gaat inschrijven sneller! Bovendien kunt u via "ouderlijk toezicht / wisselen" als ouder uw kinderen inschrijven. Bent u nieuw of vindt u inloggen niet nodig, vul dan een 'leeg' formulier in.

De inschrijving voor het winterseizoen van 2022-2023 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 17 oktober 2022. De inschrijvingstermijn sluit op 21 september 2022: We beginnen op 22 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 21 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of 'Corona' tot nieuwe beperkende maatregelen kan leiden. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact met de hoofdtrainer, René Witteborg. René is telefonisch bereikbaar op nummer 06 1879 8230 of per mail via rene.witteborg@rgsports.nl.