LTV Gouwenes (Everdingen) RG Sports

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 23 oktober 2023. De inschrijvingstermijn sluit op 24 september 2023: We beginnen op 25 september  met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 24 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Heeft u al eerder les gehad? Log dan hier in. Na inloggen gaat inschrijven sneller! Bovendien kunt u via "ouderlijk toezicht / wisselen" als ouder uw kinderen inschrijven. Bent u nieuw of vindt u inloggen niet nodig, vul dan een 'leeg' formulier in.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact met de hoofdtrainer, RenĂ© Witteborg. RenĂ© is telefonisch bereikbaar op nummer 085-0653183 of per mail via rene.witteborg@rgsports.nl.

Voor informatie over LTV Gouwenes en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij LTV Gouwenes moet u lid zijn van de vereniging.