LTV Gouwenes (Everdingen) RG Sports

Info
Welkom bij de tennislessen voor de leden van LTV Gouwenes. Bent u nog geen lid? Klik dan hier voor informatie over de vereniging en lidmaatschap.

Heeft u al eerder les gehad? Log dan hier in. Na inloggen gaat inschrijven sneller! Bovendien kunt u via "ouderlijk toezicht / wisselen" als ouder uw kinderen inschrijven. Bent u nieuw of vindt u inloggen niet nodig, vul dan gewoon een leeg formulier in.

De inschrijving voor de winter 2021-2022 is geopend!
Het winterseizoen start in de week van 11 oktober 2021. De inschrijvingstermijn sluit op 12 september 2021: We beginnen op 13 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 12 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact met de hoofdtrainer, René Witteborg. René is bereikbaar via rene.witteborg@rgsports.nl.