LTC Lexmond (Lexmond) RG Sports

Tennisles tijdens het huidige seizoen
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het huidige winterseizoen. Neem hiervoor s.v.p. met ons contact op via onze trainer, Jack Souisa. Zie onderaan deze pagina voor de contactinformatie.

De inschrijving voor het zomerseizoen 2022 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van 4 april 2022. De inschrijvingstermijn sluit op 13 maart aanstaande. We beginnen op 14 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 14 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen van dit moment brengen geen beperkingen met zich mee in de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

LTC Lexmond subsidieert de training aan de junioren. Hiertoe is een korting van 10% verwerkt in onderstaande prijzen.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Hiervoor en voor eventuele andere vragen kunt u contact opnemen met RG sports via onze trainer Jack Souisa. Jack is bereikbaar telefonisch via 06 2335 9188 of per mail via jack.souisa@rgsports.nl.

Voor meer informatie over LTC Lexmond en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij LTC Lexmond is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.