De Gooische Vallei, tennis (Hilversum) RG Sports

De inschrijving voor het zomerseizoen 2024 is geopend!

Padelles
Zie voor de mogelijkheden voor padelles de speciaal hiervoor ingerichte pagina op onze website.

TENNISLES in zomerseizoen 2024
Het zomerseizoen start in de week van maandag 1 april. Inschrijving sluit op zondag 3 maart aanstaande. We beginnen op 4 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 3 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. Dit geldt ook voor de gewenste starttijden: alleen bij afwijkingen van 60 minuten of groter zullen we in overleg treden. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Aangepast lesreglement
We hebben recent wijzigingen doorgevoerd in ons lesreglement (algemene voorwaarden). Alleen artikel 2 is aangepast. De belangrijkste wijziging is dat voortaan het mogelijk is dat we kunnen besluiten om in de eerste of laatse week van de officiĆ«le zomervakantie ook lessen in te halen. Hiertoe zullen we willen besluiten als in het voorjaar in verhouding veel lessen uitvallen. We zullen over dit eventuele besluit zo vroeg als mogelijk en uiterlijk 3 weken voor de start van de zomervakantie communiceren. Zie hier voor de tekst van het lesreglement.

Junioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen vooor de junioren opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren. Het lesgeld voor 1x in de week trainen in een groep van 6 tot 8 junioren is inbegrepen in de contributie. Mocht het niet lukken om tot evenwichtige lesgroepen te komen, dan kan gevraagd worden om deel uit te maken van een kleinere lesgroep. Hieraan zijn extra kosten verbonden. Ter indicatie zijn hieronder een paar voorbeelden opgenomen. Het is mogelijk om vaker dan 1x in de week te trainen. Hiertoe kan contact worden opgenomen met onze hoofdtrainer, Linda Bakker. Ter indicatie van de kosten is in onderstaand overzicht de prijs gemeld voor een extra keer trainen in een lesgroep die uit 4 junioren bestaat.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt zo veel als mogelijk rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

 

Tot slot
Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda Bakker is bereikbaar via linda.bakker@rgsports.nl, of telefonisch onder nummer 06 5430 8037.

Heeft u een vraag, open dan de volgende pagina met veelgestelde vragen, mogelijk staat het antwoord daarbij!

Voor informatie over De Gooische Vallei en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij De Gooische Vallei moet u lid zijn van de vereniging.