De Gooische Vallei (Hilversum) RG Sports

De inschrijving voor het winterseizoen 2023-2024 is geopend! Ook voor PADELLES!

PADELLES in winterseizoen 2023-2024
Zie voor de mogelijkheden onderaan deze pagina.

TENNISLES in winterseizoen 2023-2024
Het winterseizoen start in de week van maandag 9 oktober 2023. Inschrijving sluit op  woensdag 6 september aanstaande. We beginnen op 7 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 6 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen vooor de junioren opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 


Padelles voor senioren en junioren
De lesreeksen voor het winterseizoen starten zoveel als mogelijk in de week van maandag 9 oktober aanstaande. Schrijf s.v.p. zo snel als mogelijk in zodat we zo veel als mogelijk rekening kunnen houden met voorkeuren. Het winterseizoen kent 9 of 18 lesweken.
Heeft u training tot na 9 oktober dan is dit uiteraard geen probleem. Als u voor of na 9 oktober wil starten dan wordt hier in de planning rekening mee gehouden.

Als indeling in de gewenste soort lesgroep/lesvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen derhalve niet garanderen dat de groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Padellessen worden aangeboden (1) op maandag tot en met woensdag van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, (2) op donderdag tot 19.00 uur en op vrijdag en zaterdag in de ochtend.

Junioren
In onderstaand overzicht zijn de mogelijkheden opgenomen voor junioren voor padelles.
.

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de mogelijkheden opgenomen voor senioren voor padelles.
 

Tot slot
Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda Bakker is bereikbaar via linda.bakker@rgsports.nl, of telefonisch onder nummer 06 5430 8037.

Voor informatie over De Gooische Vallei en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij De Gooische Vallei moet u lid zijn van de vereniging. Dit geldt niet voor een tennis-proefles of voor deelname aan de padel clinic.