De Gooische Vallei (Hilversum) RG Sports

De inschrijving voor het zomerseizoen 2022 is geopend!
Het zomerseioen start in de week van maandag 4 april 2022. Inschrijving sluit op 6 maart aanstaande. We beginnen op 7 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 6 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Nieuwe hoofdtrainer
Met de start van het zomerseizoen neemt Linda Bakker als nieuwe hoofdtrainer de werkzaamheden over van Mathieu Huisman. Mathieu Huisman blijft als trainer verbonden aan RG sports en blijft ook werkzaam bij De Gooische Vallei. Voor een nadere kennismaking met Linda Bakker, klik hier.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen op dit moment brengen mee dat er geen beperkingen zijn voor de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Het lesgeld voor junioren in het zomerseizoen in een lesgroep van 6 tot 8 junioren, is inbegrepen in de contributie. Mocht u andere wensen hebben, dan zijn alternatieven beschikbaar tegen een meerprijs. Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Linda Bakker. Linda Bakker is bereikbaar via linda.bakker@rgsports.nl, of telefonisch onder nummer 06 5430 8037.

Voor informatie over De Gooische Vallei en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij De Gooische Vallei moet u lid zijn van de vereniging.