De Gooische Vallei (Hilversum) RG Sports

Tennisles tijdens het zomerseizoen 2021
Het is mogelijk om (extra) tennisles af te nemen lopende het huidige seizoen. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Mathieu Huisman (voor contactgegevens zie onderaan deze pagina).

De inschrijving voor het winterseizoen 2021-2022 is geopend!
Inschrijving sluit op 5 september aanstaande. We beginnen op 6 september met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 5 september in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Corona
We weten niet of de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het Covid-virus zullen veranderen. De maatregelen op dit moment brengen mee dat er geen beperkingen zijn voor de organisatie van tennislessen. Mochten er nieuwe maatregelen komen, dan kan het zijn dat we aanpassingen moeten doorvoeren in de groepsindeling en het lesrooster. We zullen dit zo veel als mogelijk in overleg doen met de deelnemers van de lesgroep.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Mathieu Huisman. Mathieu Huisman is bereikbaar via mathieu.huisman@rgsports.nl.

Voor informatie over De Gooische Vallei en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij De Gooische Vallei moet u lid zijn van de vereniging.