ARTV Ankeveen (Ankeveen) RG Sports

De inschrijving voor het zomerseizoen 2024 is geopend!
Het zomerseizoen start in de week van maandag 1 april. De inschrijvingstermijn sluit op 10 maart aanstaande. We beginnen op 11 maart met het maken van de indeling. Als u wilt dat we zo veel als mogelijk rekening houden met uw wensen, schrijf dan uiterlijk op 10 maart in.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Aangepast lesreglement
We hebben recent wijzigingen doorgevoerd in ons lesreglement (algemene voorwaarden). Alleen artikel 2 is aangepast. De belangrijkste wijziging is dat voortaan het mogelijk is dat we kunnen besluiten om in de eerste of laatse week van de officiĆ«le zomervakantie ook lessen in te halen. Hiertoe zullen we willen besluiten als in het voorjaar in verhouding veel lessen uitvallen. We zullen over dit besluit zo vroeg als mogelijk en uiterlijk 3 weken voor de start van de zomervakantie communiceren. Zie hier voor de tekst van het lesreglement.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Jelle van Koutrik. U kunt Jelle bereiken telefonisch op nummer 085-0653183 of per mail via jelle.vankoutrik@rgsports.nl.

Heeft u een vraag, open dan de volgende pagina met veelgestelde vragen, mogelijk staat het antwoord daarbij!

Voor meer informatie over ARTV en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij ARTV is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.