Ramzi Gouzzaf

Over Ramzi Gouzzaf

Ramzi Gouzzaf is de oprichter van RG sports. Hij is na het afronden van zijn studies een nieuwe uitdaging aangegaan om verenigingen verder te brengen met RG sports.

Wie is Ramzi?
Tennis zit in zijn bloed en zijn droom is dan ook om de tennissport steeds verder te professionaliseren. Zodat elk individu zijn talenten kan ontplooien. Want het uiteindelijke doel is de top. Of dat nu op nationaal of internationaal niveau is, of gewoon fijn recreatief tennis spelen. Als voormalig top 200 speler van Nederland weet Ramzi waar hij over praat.

Tennis is passie
Ramzi: “Het laten opbloeien van de tennissport is wat mij drijft. Hoe kunnen we het enthousiasme van de sport overbrengen op de leerlingen? Welke soort trainingen moeten we geven. Hoe brengen we kinderen en senioren vooruit. En welke activiteiten kunnen we organiseren. Niet eenmalig, maar hoe kunnen we dit blijven verbeteren. Zodat je echt je hele leven plezier kan blijven houden van het tennisspel en de elementen van winnen en verliezen! Tennis is passie, dat maakt het toch spannend.
Hiernaast kunnen we alleen maar het beste blijven aanbieden als we doorgroeien en met enthousiasme verder kijken naar welke mogelijkheden er nog meer liggen als het gaat om sport gebied! Ook RG sports blijft zich ontwikkelen…”

Wat is de achtergrond van Ramzi?

  • Johan Cruijff University (HBO commerciële sporteconomie)
  • MBA sportmanagement aan Sport management Institute (SMI) te Groningen
  • Gekozen tot student van het jaar in 2007 door het Johan Cruijff institute
  • KNLTB A en B opleiding

Meer weten? Neem dan contact op.