Het team

RG sports heeft een team van 22 gemotiveerde trainers en medewerkers. Actief in ons management zijn:

Ramzi Gouzzaf: Oprichter en eigenaar RG sports

Yannick Roersma: Algemeen manager

Daphne Hardeman: Event manager

Mathieu Huisman: Development manager

Jeffrey Loa: Facility manager

 

Ramzi Gouzzaf
Ramzi Gouzzaf is de oprichter van RG sports. Hij is na het afronden van zijn studies een nieuwe uitdaging aangegaan in de vorm van tennistrainingen / tennisevents en clubsupport met RG sports. Ramzi is verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf en is accountmanager voor de verschillende clubs. Lees verder…

De medewerkers van ons RG sports team zijn met elkaar en het bedrijf verbonden door de passie voor de sport tennis. We vinden het fantastisch om spelers vooruit te helpen en dragen graag bij aan bloeiende verenigingen. Onze voldoening halen we uit een tennispark vol sportende kinderen en volwassenen. 


We hebben een compleet team, waarbij de jongere trainer van de ervaren trainer kan leren en de oudere trainer door het jeugdig enthousiasme wordt bevangen! We kijken heel goed of trainers goed met junioren, senioren, recreanten en prestatief ingestelde tennissers kunnen werken waardoor we de kwaliteiten van ieder persoon optimaal inzetten.
De continue ontwikkeling van onze medewerkers hebben we hoog in het vaandel staan. We bewaken dat onze medewerkers deel nemen aan het PO programma van de KNLTB. Bovendien organiseren we teamdagen met een stevige vakinhoudelijk programma.

We houden rekening met de verschillen tussen onze medewerkers en we laten iedereen op zijn eigen pad zich ontwikkelen.

Wil jij ook werken bij RG sports?