Aanbod voor tennis- en padelverenigingen

Tennisorganisatie RG sports is gevestigd in Midden-Nederland en in oktober 2007 opgericht. RG sports verzorgt met een team van 22 trainers en medewerkers de trainingen bij dertien verenigingen in centraal Nederland. Hierna zijn enige links opgenomen voor de toegang tot meer informatie over onze organisatie en trainers. 

Naast de tennis- en padeltrainingen ondersteunt RG sports de verenigingen met een clubsupportprogramma. Voor de sterkere spelers is er naast de clubtrainingen een speciale Tennis Academy, waarin we de tennisspelers uitdagen om het beste uit zichzelf te halen en op regionaal, nationaal en internationaal niveau te presteren. Conditietrainingen, mentale trainingen en voedingsadvies maken deel uit van onze aanpak. Ook organiseren we het hele jaar door verschillende tennisevents, tenniskampen, toernooien en uitwisselingen!

Om u een nog beter beeld te geven van ons bedrijf stellen we jaarlijks een magazine op:
- Editie 2020
- Editie 2021

We willen kwaliteit leveren. Om dit te garanderen kiezen we als bedrijf voor een hoogstaand profiel. Onze kernwaarden zijn:

 • Professionaliteit
 • Ambitie
 • Commitment
 • Betrouwbaarheid
 • Klantgerichtheid
 • Betrokkenheid

Als tennisvereniging of bestuurder van een vereniging komt er veel op u af. U bent op zoek naar een organisatie die u zo veel als mogelijk uit handen neemt. RG sports biedt u professionele trainers en clubsupport om uw vereniging verder vooruit te helpen.

Door de jarenlange ervaring in onze branche begrijpen wij de keuzes en problemen van een vereniging. U bent als bestuurder een belangrijke spil in het web, echter uw leden verwachten steeds meer van u, en de druk van buitenaf neemt toe. Als bestuurder wilt u dit graag in een goede vorm gieten en een bloeiende vereniging in stand houden.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • We zorgen voor enthousiasmerende en gedreven tennis- en padeltrainers (A, B en C)
 • We delen de ervaringen van andere verenigingen en brengen u graag met hen in contact
 • We zijn betrokken bij de vereniging en leveren desgewenst input inzake uw strategie en beleid
 • In ons aller belang denken we graag mee over ledenwerving en -behoud en werken we mee aan de uitvoering van de plannen
 • We hebben een kritische houding en willen de kwaliteit van onze organisatie en onze medewerkers continu verbeteren

Graag willen we met u over bovenstaande van gedachten wisselen. Indien u die wens heeft, willen we vragen om met ons contact op te nemen.

 

"De tennisschool ontzorgt ons als bestuur, waardoor wij ons op onze kerntaak kunnen richten"

Annemieke Schuitemaker, voorzitter De Gooische Vallei

"Het ledental van onze vereniging is dit seizoen enorm toegenomen, RG sports heeft hier ook aan bijgedragen. Het team van RG sports was hiernaast in staat op deze groei flexibel in te spelen door gedurende het seizoen het aantal lesuren op te schroeven"

Trienke Stellema, voorzitter TV Nederhorst

"Er is nu stabiliteit en rust op de vereniging. We hebben via RG sports een hele goede tennisleraar waar we goede afspraken mee kunnen maken. Vooral bij de jeugd worden er meer lessen genomen. Dat zie je terug in een verbetering van het niveau"

Hetty Methorst, voorzitter TV De Bree