Afbeelding homepage

TV Eemnes (Eemnes)

Inschrijven zomer 2019
U ziet dat het inschrijfsysteem is veranderd. We zijn overgestapt naar een systeem dat meer van deze tijd is en ook u meer ondersteuning biedt. Het inschrijven wijst zich vanzelf, mocht u toch vragen hebben dan horen we het graag.

Indien u inschrijft na de start van de zomer-trainingscyclus, worden de kosten berekend naar rato van het aantal te volgen lessen.

In overleg met TV Eemnes is het aantal trainingsweken in de zomerperiode naar 20 weken gebracht en in de winter naar 16. Vorig jaar was dit 18 om 18 trainingsweken. We verwachten dat de nieuwe opzet beter aansluit bij de seizoensomstandigheden.

Junioren
RG sports organiseert samen met TV Eemnes de tennistrainingen voor alle junioren (beginnende, gevorderde en wedstrijdspelers). Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren. Deelname aan de selectietraining is op uitnodiging van TV Eemnes.

Rode en Oranje junioren die deel uitmaken van de selectie krijgen een korting van 50% op een extra les in een groep van 6 tot 8 junioren. Groene en Gele junioren die deel uitmaken van de selectie krijgen een korting van 50% op de extra les in de groep van 4 junioren. De korting is verwerkt in de lesgelden zoals hierboven weergegeven.

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Bovenstaande tarieven voor tennisles zijn de tarieven inclusief BTW. Per 1 januari 2019 is het BTW tarief aangepast van 6% naar 9%. De tennislessen zijn hierdoor duurder geworden. 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met je trainer. 
Voor meer informatie over het starterspakket, klik hier..

Vragen of onduidelijkheden? Neem contact op met hoofdtrainer Yannick Roersma via yannick.roersma@rgsports.nl of bel 06 23 61 10 61.

Zoals opgenomen in het lesreglement heeft u bij lessen van een uur 60 minuten beschikking over de baan en heeft u 50 minuten les. Bij lessen van een half uur is de duur van de les 25 minuten.

Voor meer informatie over TV Eemnes en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Eemnes is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.