Afbeelding homepage

TV Nederhorst (Nederhorst den Berg)

Inschrijven zomer 2019
U ziet dat het inschrijfsysteem is veranderd. We zijn overgestapt naar een systeem dat meer van deze tijd is en ook u meer ondersteuning biedt. Het inschrijven wijst zich vanzelf, mocht u toch vragen hebben dan horen we het graag.

Indien u inschrijft na de start van de zomer-trainingscyclus, worden de kosten berekend naar rato van het aantal te volgen lessen.

Junioren
RG sports organiseert samen met TV Nederhorst de tennistrainingen voor alle junioren (beginnende, gevorderde en wedstrijdspelers). Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die speciaal met het oog op de opening van het tennispark wordt aangeboden. In overleg zijn afwijkende trainingsvormen bespreekbaar. Neem hiervoor s.v.p. contact op met de hoofdtrainer, Philip Buskop. Zijn contactgegevens staan onderaan deze pagina. 

Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.


 

Senioren
In onderstaand overzicht is de lesvorm opgenomen die we nu aanbieden vanwege de opening van het tennispark. Indien u een afwijkende lesvorm wenst, willen wij u vragen om contact op te nemen met de hoofdtrainer, Philip Buskop. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 

Bovenstaande tarieven voor tennisles zijn de tarieven inclusief BTW. Per 1 januari 2019 is het BTW tarief aangepast van 6% naar 9%. De tennislessen zijn hierdoor duurder geworden. 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Philip Buskop. Philip is bereikbaar via philip.buskop@rgsports.nl.

Zoals opgenomen in het lesreglement heeft u bij lessen van een uur 60 minuten beschikking over de baan en heeft u 50 minuten les. Bij lessen van een half uur is de duur van de les 25 minuten.

Voor meer informatie over TV Nederhorst en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Nederhorst is het in de zomerperiode voor junioren en senioren verplicht om lid te zijn van de vereniging. In de winterperiode is deze verplichting er alleen voor junioren, want de vereniging stelt de hal tegen een zeer gereduceerd tarief ter beschikking. In de winterperiode is er voor de senioren geen verplichting om lid te zijn.