Afbeelding homepage

TV Poseidon (Lelystad)

Inschrijven zomer 2019
U ziet dat het inschrijfsysteem is veranderd. We zijn overgestapt naar een systeem dat meer van deze tijd is en ook u meer ondersteuning biedt. Het inschrijven wijst zich vanzelf, mocht u toch vragen hebben dan horen we het graag.

Indien u inschrijft na de start van de zomer-trainingscyclus, worden de kosten berekend naar rato van het aantal te volgen lessen.

Junioren
RG sports organiseert samen met TV Poseidon de tennistrainingen voor beginnende en gevorderde junioren en ook voor de wedstrijdspelers. Uitgangspunt is het zogenaamde 'flextennis'. Dit houdt in dat junioren op basis van een rooster meerdere keren in de week kunnen trainen in hun eigen 'kleur'. 


 

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren. Nieuw is dat enkele thema trainingen worden aangeboden. Bij succes zullen nieuwe thema trainingen worden toegevoegd.

 

Bovenstaande tarieven voor tennisles zijn de tarieven inclusief BTW. Per 1 januari 2019 is het BTW tarief aangepast van 6% naar 9%. De tennislessen zijn hierdoor duurder geworden. 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Voor meer informatie, neem contact op met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Jeffrey is bereikbaar via jeffrey.loa@rgsports.nl

Voor meer informatie over de thema trainingen voor senioren, klik hier...

Zoals opgenomen in het lesreglement heeft u bij lessen van een uur 60 minuten de beschikking over de baan en heeft u 50 minuten les. Bij lessen van een half uur is de duur van de les 25 minuten.

Voor meer informatie over TV Poseidon en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij TV Poseidon is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.