Afbeelding homepage

TV Poseidon (Lelystad)


Inschrijven winter 2019 - 2020
Het is nog mogelijk om in te schrijven voor tennislessen in de winter. Op deze pagina treft u een overzicht aan van de mogelijkheden. Junioren kunnen altijd aansluiten bij een lesgroep voor 'flextennis'. Voor senioren zal gezocht worden naar een maatwerk-oplossing. Neem s.v.p. contact op met hoofdtrainer Jeffrey Loa (zie onderaan deze pagina) voor een concreet inzicht in de mogelijkheden.

Op deze pagina zijn de meest gangbare lesvormen weergegeven.

Junioren
RG sports organiseert samen met TV Poseidon de tennistrainingen. Uitgangspunt is het zogenaamde 'flextennis'. Dit houdt in dat junioren op basis van een rooster meerdere keren in de week kunnen trainen in hun eigen 'kleur'. Ook is tennistraining in een meer klassieke groepsles mogelijk.


 

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren. Nieuw is dat enkele thema trainingen worden aangeboden. Bij succes zullen nieuwe thema trainingen worden toegevoegd.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Voor meer informatie, neem contact op met de hoofdtrainer, Jeffrey Loa. Jeffrey is bereikbaar via jeffrey.loa@rgsports.nl

Voor meer informatie over TV Poseidon en lidmaatschap, klik hier.

Om te kunnen trainen bij TV Poseidon is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.