Afbeelding homepage

LTC Lexmond (Lexmond)

Inschrijven zomer 2019
U ziet dat het inschrijfsysteem is veranderd. We zijn overgestapt naar een systeem dat meer van deze tijd is en ook u meer ondersteuning biedt. Het inschrijven wijst zich vanzelf, mocht u toch vragen hebben dan horen we het graag.

Indien u inschrijft na de start van de zomer-trainingscyclus, worden de kosten berekend naar rato van het aantal te volgen lessen.

Junioren
RG sports organiseert samen met LTC Lexmond de tennistrainingen voor alle junioren (beginnende, gevorderde en wedstrijdspelers). Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.

LTC Lexmond subsidieert de training aan de junioren. Hiertoe is een korting van 10% verwerkt in onderstaande prijzen.

 

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

Bovenstaande tarieven voor tennisles zijn de tarieven inclusief BTW. Per 1 januari 2019 is het BTW tarief aangepast van 6% naar 9%. De tennislessen zijn hierdoor duurder geworden. 

Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem s.v.p. hiervoor met ons contact op. 

Voor alle vragen kunt u contact opnemen met de trainer Patrick Bleau via patrick.bleau@rgsports.nl.

Zoals opgenomen in het lesreglement heeft u bij lessen van een uur 60 minuten de beschikking over de baan en heeft u 50 minuten les. Bij lessen van een half uur is de duur van de les 25 minuten.

Voor meer informatie over LTC Lexmond en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij LTC Lexmond is het verplicht om lid te zijn van de vereniging.