Afbeelding homepage

De Gooische Vallei (Hilversum)


Inschrijven winter 2019 - 2020
Het is nog mogelijk om in te schrijven voor tennislessen in de winter. Op deze pagina treft u een overzicht aan van de mogelijkheden. Neem s.v.p. contact op met hoofdtrainer Mathieu Huisman (zie onderaan de pagina) om de mogelijkheden concreet te bespreken.

Als indeling in een bepaalde trainingsvorm niet lukt omdat er bijvoorbeeld onvoldoende belangstelling voor is of omdat groepen niet evenwichtig zijn samen te stellen, zullen we in overleg treden over de indeling in een andere trainingsvorm. We kunnen niet garanderen dat de opgegeven groepsgrootte wordt gerealiseerd.

Junioren
Hieronder kunt u klikken op de trainingsvorm die uw voorkeur heeft. Bij de indeling zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met leeftijd, speelsterkte en eventuele verhinderingen en voorkeuren.


 

 

Senioren
In onderstaand overzicht zijn de meest gangbare lesvormen opgenomen. Er wordt ingedeeld op niveau en er wordt rekening gehouden met verhinderingen en voorkeuren.

 


Desgevraagd worden maatwerkoplossingen aangeboden. Neem hiervoor contact op met de hoofdtrainer, Mathieu Huisman. Mathieu is bereikbaar via: mathieu.huisman@rgsports.nl.

Voor een foto van de trainers bij De Gooische Vallei, klik hier.. 

Voor informatie over De Gooische Vallei en lidmaatschap, klik hier..

Om te kunnen trainen bij De Gooische Vallei moet u lid zijn van de vereniging.