Afbeelding homepage

Samenwerking

Sporten is samenwerken. Zowel op de tennisbaan, tijdens de trainingen maar ook in de begeleiding.

Wij werken samen met:

  • Conditietrainers en mental trainers
  • Sportorganisaties
  • Fysio en manueel therapeuten
  • Gezondheidsinstellingen

In de sport is samenwerken van het grootste belang, hetzelfde geldt voor wedstrijden. Je hebt je tegenstander echt nodig anders kan je ook niet van hem winnen…

OTC-fysiotherapie
Om onze kennis op sportgebied met elkaar te delen en onze klanten optimaal te begeleiden zijn wij dit samenwerkingsverband gestart.
Onze aandachtpunten hierbij zijn:

  • Getalenteerde spelers optimaal begeleiden in hun sport loopbaan
  • blessurepreventie
  • herstel na een blessure
  • opbouw naar wedstrijdbelasting

Voor meer informatie over OTC-Gooivecht kunt u de website bezoeken.

Wilson
Geen ander merk als Wilson is de afgelopen decennia zo bepalend geweest voor de ontwikkeling van tennisrackets. Op het gebied van rackets is Wilson marktleider. Roger Federer is niet voor niks hun boegbeeld voor de tenniswereld. De missie van het merk is om iedere tennisser optimaal te laten genieten en presteren op de tennisbaan. Deze doelen sluiten perfect aan bij RG sports en de samenwerking op het gebied van rackets, kleding en accessoires is dan ook een mooie uitbreiding. Wilson wil zich namelijk verder profileren en laten zien dat ook op het gebied van kleding en schoenen aan de weg wordt getimmerd. RG sports heeft een sponsorcontract afgesloten met Wilson dat ingaat per augustus 2011. Alle trainers worden voorzien van rackets, tassen, kleding en schoenen.
"Wij waren op zoek naar een aansprekende tennisschool om Wilson verder uit te dragen en RG sports past daar goed bij" aldus Epi Groeneveld, accountmanager van Wilson Nederland. "RG sports is zeer professioneel en de trainers hebben een frisse uitstraling. Dat past precies bij ons."

Voor meer informatie over Wilson: www.wilson.com

Zien, Optometrisch centrum

Richard Hoctin Boes is optometrist en Sports Vision trainer. Richard is directeur van dit bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van ZIEN en waarnemen. Wat iedereen denkt is dat waarnemen van de bal en hierdoor het anticiperen een talent is dat je meekrijgt, maar gelukkig is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat ook dit is te trainen. Omdat het zien van het grootste belang is bij tennis zijn we een
Richard werkt met internationale en nationale tennissers en heeft hier al vele goede resultaten mee geboekt.

Voor meer informatie: www.beter-zien.nl