Afbeelding homepage

Het team

RG sports is een team van 22 gemotiveerde trainers en medewerkers. Actief in ons management zijn?

Ramzi Gouzzaf: Oprichter en eigenaar RG sports

Yannick Roersma: Algemeen manager

Daphne Hardeman: Event en communicatie manager

Mathieu Huisman: Development manager

Ramzi Gouzzaf
Ramzi Gouzzaf is de oprichter van RG sports. Hij is na het afronden van zijn studies een nieuwe uitdaging aangegaan in de vorm van tennistrainingen / tennisevents en clubsupport met RG sports. Ramzi is verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf en is accountmanager voor de verschillende clubs. Lees verder…

Ons RG sports team is gebonden door de passie voor de sport tennis en dat we het fantastisch vinden om spelers vooruit te helpen en een club te zien opbloeien. Onze voldoening halen we uit een tennispark vol sportende kinderen en volwassenen. 


We hebben een compleet team, waarbij de jongere trainer van de ervaren trainer kan leren en de oudere trainer door het jeugdig enthousiasme wordt bevangen! We kijken heel goed of trainers goed met junioren, senioren en of selectie kunnen werken waardoor we de kwaliteiten van ieder persoon optimaal inzetten.
Ontwikkeling van onze medewerkers hebben we hoog in het vaandel, zo ontvangen medewerkers ook po-punten (bijscholing) voor teamdagen die we uitvoeren.

Ook in ons personeelsbestand houden we rekening met deze verschillen en laten we iedereen op zijn eigen pad ontwikkelen.

Wil jij ook werken bij RG sports?