Afbeelding homepage

Mooie finales bij open toernooien van LTC De Meent, 't Melkhuisje en LTV De Bijvanck

09-07-2012

Helaas gooide de regen roet in het eten afgelopen zondag op de finale dag van deze drie toernooien. De hele week was er dreiging, maar toch schitterend weer gehad, alleen de laatste dag waren de weergoden niet goed gezind. Ondanks de regen zijn alle finales gespeeld, de meeste in de hal maar ook aan het einde van de dag nog een aantal op gravel.

Door onze tennissers zijn er mooie uitslagen behaald in verschillende finales:

LTC De Meent
Bij de Meent stond Moesha van Leeuwen de hele week al goed te spelen, in de Dames enkel 3 verloor ze net van Demi van Beek, maar in de DE4 wist Moesha de toernooiwinst te behalen.
Kjell Reeker wist in de HE5 (een grote sheet van 64 spelers) de finale te behalen, maar verloor deze van Elko Middendorp.

LTV De Bijvanck (JRT*)
Jeffrey Looman wist in de JE14 (een sheet 64 spelers) zeer knap de finale te halen en deze ook te winnen. Ondanks dat ze eerst buiten moesten beginnen en de wedstrijd in de hal afmaken, wist hij in 3 sets het hoofd koel te houden.
 
't Melkhuisje
Daniëlle Lescrauwaet heeft de meisjesnkel t/m 10 jaar op overtuigende wijze gewonnen.
Michael Koedam verloor in de JE 12 finale van Pjotr Bijlsma. Het was een sheet van 64 spelers, dus dat de finale is behaald, is al een hele prestatie.
Bente Haukes-Püttmann wist met goed en overtuigend spel finale ME 12 te bereiken, naar in de finale moest ze haar meerdere erkennen in Tia Stijns.
Hidde Dullaert heeft de jongensdubbel t/m 14 op zijn naam geschreven.