Afbeelding homepage

Succesvol 3e RG sports open jeugd toernooi Nederhorst

07-05-2012

Het RG sports Open jeugdtoernooi op de banen van TV Nederhorst heeft inmiddels een vaste plek op de KNLTB-kalender verworven. Het jeugdevenement trekt jaarlijks veel spelers uit de regio. Voor de derde editie schreven liefst 181 spelers in, een record.

De weersverwachtingen voorspelden aanvankelijk weinig goeds, maar gelukkig had het toernooi weinig te lijden van de weergoden. De wedstrijdleiding kende alleen op dinsdagmorgen een hachelijk moment toen de zes gravelbanen de vergelijking met een open luchtzwembad moeiteloos konden doorstaan. Er moesten twee ronden in de blaashal afgewerkt worden, maar al vrij snel waren de banen buiten weer bespeelbaar.

Het tennistoernooi verliep verder uitstekend. “Wij kijken uitermate tevreden terug op de voorbije tennisweek”, sprak toernooiorganisator Erik Zorn, tevens hoofdtrainer bij Nederhorst, met zijn breedste glimlach. “Er zijn prachtige partijen gespeeld en spelers en toeschouwers waren erg enthousiast.”

Inzet
Zorn roemt de inzet van de zeskoppige wedstrijdleiding en de acht jeugdspelers (Matthijs en Jesper Stoter, Valerie Dolman, Amber Sibbing, Oscar Vrijhoef, Steven Stijvers, Martijn Hooijmeijer en Kjell Reeker) die er voor gezorgd hebben dat het toernooi succesvol is verlopen. “Laat ik voorop stellen dat het zonder hun inspanningen en hulp nooit was gelukt”, stelt Zorn. “We waren goed op elkaar ingespeeld. Binnenkort volgt een uitgebreide evaluatie zodat het volgend jaar weer probleemloos, zoniet nog beter zal verlopen.”
Klik hier voor foto van de toernooicommissie

Voor alle schema's en uitslagen, klik hier..