Afbeelding homepage

Groot Jeugdtoernooi op het tennispark van TV Nederhorst

26-04-2012

In de meivakantie wordt van maandag 30 april tot en met zaterdag 5 mei op tennispark Nederhorst het 3e RG sports Open Jeugdtoernooi Nederhorst gehouden. Zie foto..

Uit de regio en zelfs ook daarbuiten strijden 183  jeugdige tennissers van 8 tot en met 18 jaar om de titel in hun leeftijdscategorie. Er worden enkel- en dubbelpartijen gespeeld. Het toernooi duurt een week. De finales worden op zaterdag 5 mei gespeeld.

Op het tennispark zal volgende week een gezellige drukte heersen. Na het spelen van de wedstrijden is er ook tijd voor ontspanning en iets lekkers. De deelnemers krijgen een toernooiboekje met daarin een strippenkaart voor de lekkere trek. Hiernaast is er een loterij en er kan door de deelnemers extra worden getraind in de ochtend.
In de kantine zijn hiernaast elke dag lekkere broodjes verkrijgbaar.

De vrijwilligers van TV Nederhorst zijn nu volop bezig om een geslaagd evenement neer te zetten. Voor de nodige financiële steun heeft ons toernooi 2 grotere sponsors:  tennisorganisatie RG sports, die op TV Nederhorst de tennislessen verzorgt. Daar naast heeft ook de tennisvereniging een grote bijdrage geleverd.

Bent u een tennisliefhebber of wilt u er één worden, kom dan tussen 30 april en 5 mei a s. naar ons tennispark en geniet van fraaie tennispartijen van onze jeugdige tennissterren!
Voor meer informatie kijk op: www.toernooi.nl en zoek "TV Nederhorst".