Afbeelding homepage

Tennistoppers aan slag tijdens het super mini-toernooi

26-03-2012

Zondag 25 maart stond voor de tweede keer het RG Sports super minitoernooi op het programma. Ook dit jaar waren er weer meer dan 25 aanmeldingen. Alle kinderen konden minimaal 2 wedstrijdjes spelen. Om 11 uur werden de veldjes klaar gemaakt en om 11.10 begonnen de driekwart wedstrijden.

De kinderen die op driekwart veld spelen, waren in vier poules ingedeeld. Door met aangepaste ballen te spelen, hebben de toeschouwers kunnen genieten van prachtige rally's. De twee beste spelers van iedere poule mochten door naar de grote finale om 13 uur.  Bram Middelburg is de winnaar geworden van de driekwart.

Ook voor de kinderen die op mini-veld spelen, waren een aantal poules geformeerd. Met minimaal 3 kinderen per poule. Hierbij werden mooie rally’s gespeeld en geregeld hoorden we groot applaus door de tennishal.
Aan het einde van het toernooi hebben alle kinderen een medaille voor hun sportieve inzet en prestatie gekregen. De trainers zijn trots op alle deelnemers en hebben deze dag als zeer positief ervaren.

Tenslotte willen wij alle ouders die hebben geholpen bij het tellen heel hartelijk bedanken voor hun hulp. 

Volgend jaar gaan we zeker weer een super mini toernooi organiseren! Zorg dat je er bij bent!
Kijk voor alle foto’s op onze hyves pagina!
Voor een uitgebreid document met foto's, klik hier..