Afbeelding homepage

Geslaagde opening RG sports bij LTC Lexmond

30-09-2011

Per 10 oktober zal RG sports de trainingen gaan verzorgen bij LTC Lexmond door trainer Mark Spaan. We zijn hiermee zeer verheugd en kijken uit naar een succesvolle samenwerking. De eerste stap hiervoor is gezet door een gezellige opening op donderdagavond 29 september bij LTC Lexmond.

Voorzitter Jan van der Vliet heeft ons welkom geheten, waarna directeur Ramzi Gouzzaf aan de leden heeft uitgelegd waar RG sports voor staat. Wij zijn een professionele tennisschool en willen graag het enthousiasme op de vereniging stimuleren door middel van goede trainingen, betrokkenheid bij de club en het organiseren van een aantal tennisevenementen. Hiernaast is gesproken over het opzetten van competitietrainingen in het voorjaar en mogelijke ledenwerf-acties voor de junioren.

Na de presentatie hebben Mark Spaan en Ramzi Gouzzaf een clinic verzorgd met als accent dubbelspel, waaraan 25 enthousiaste leden hebben meegedaan. Het was fantastisch weer en het was dan ook bij sommige oefeningen flink zweten! Een mooie start van het nieuwe seizoen.
Zie onderstaand de groepsfoto.
Foto