Afbeelding homepage

Terugblik toernooiweken zomervakantie

06-09-2011

RG sports organiseerde in de voorbije zomervakantie wederom twee trainings- en toernooiweken. Leerlingen kegen de mogelijkheid om onder begeleiding van de professionele RG sports-trainers in groepsverband toernooien te spelen. Ook nu werd er weer veel aandacht besteed aan de mentale en tactische aspecten.
Vijf leerlingen maakten hun opwachting bij het toernooi van TC Bilthoven en liefst 14 leerlingen gaven acte de présence bij het toernooi van TC Loenen.
In Bilthoven werd de trainingsweek vaak geplaagd door het slechte zomerweer, waardoor er nog al eens uitgeweken moest worden naar de binnenbanen van TC Groenekan en het Tulip Tennis Center. Dit mocht de pret niet drukken, want er werd de hele week goed getraind en gespeeld door de deelnemers.
Gelukkig was het weer een week later in Loenen stukken beter. Liefst 14 kinderen waren van de partij en het was voor Stefan de Lange, Richard van Diermen en Erik Zorn een drukke week. Vermeldenswaardig was de knappe finaleplaats van Raoul Breij in de jongensenkel tot en met 10 jaar. Raoul wist die finale net niet te winnen.
Volgend jaar worden er weer trainings- en toernooiweken gehouden in de mei- en de zomervakantie.

Foto zomerkamp Loenen