Afbeelding homepage

RG sports tennis academy

RG sports tennis academy is de plek voor tennistalenten die graag dat extra stapje willen zetten voor een succesvolle tennisontwikkeling.
Het talent krijgt gedurende het seizoen ondersteuning op diverse gebieden die bijdragen aan de ontwikkeling tot een succesvolle speler.

Trainers
Trainers zijn hoog gekwalificeerde tennisleraren met veel ervaring als trainer en coach bij het begeleiden en opleiden van talenten tot succesvolle spelers op hoog niveau.
Pascal Holleman (kennismaking)
Rob van Bunderen (kennismaking)

Pakket
Om spelers verder te brengen adviseren wij een compleet pakket.
Een compleet pakket bestaat uit tennistraining, conditietraining, wedstrijdbegeleiding, 2 x per jaar mentale sessies (zowel theorie als praktijk),
2 x per jaar voedingsadvies op basis van het seizoen, testen en verbeteren van het waarnemingsvermogen en 1 x per jaar een fysiotherapeutische screening.

Aanbod
Het volledige pakket wordt samengesteld en uitgevoerd op basis van leeftijd en/of kleur bal.  De combinatie van het pakket draagt bij aan de complete tennisontwikkelinvan uw kind.
Samen gaan we een verbintenis aan van 1 jaar (2 seizoenen), waarbij tussentijds (4x per jaar) het plezier, de voortgang, het plan van aanpak en eventuele aanvullende wensen zal worden besproken en daar waar nodig bijgesteld.
Mocht het complete pakket niet geheel naar u wens zijn, kan dit uiteraard besproken worden. Te denken valt aan een aanvulling op het pakket, maar ook het verwijderen van een aspect omdat deze bijvoorbeeld reeds wordt aangeboden op de club.

Plan van aanpak
Voor elke speler ongeacht de leeftijd wordt in overleg met alle partijen een plan van aanpak samengesteld, waarin doelen worden vastgelegd en resultaten meetbaar worden gemaakt.

Lees verder (kosten en samenstelling)


 

Eerstvolgende activiteit: